Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، فضلی، عضو هیات علمی رشته زمین‌شناسی دانشگاه آزاد دماوند، گفت: گسل مشا مهم ترین گسلی است که در تهران وجود دارد چرا که امتداد آن از آبیک قزوین آغاز شده و به فشم و فیروزکوه کشیده می‌شود، کما اینکه این گسل به گسل تهران نیز پیوسته است.

وی افزود: با توجه به اینکه گسل شمال تهران به گسل مشا ارتباط دارد بنابر این پویایی گسل مشا برای گسل شمال تهران خطرناک است و امکان به حرکت درآمدن گسل شمال تهران نیز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فضلی عنوان داشت: گسل مشاء ۱۹۰ سال قبل با قدرت ۷ ریشتر فعالیت کرده است و از آن به بعد دیگر حرکتی نداشته است بنابراین نیاز است تا بیشتر بر روی این گسل‌ها مطالعات انجام شود و لرزه نگاری‌ها گسترده شوند.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون دو گسل دیگر اطراف گسل مشا قرار گرفته که تازه شناسایی شده و ممکن است دوباره فعال شوند، اظهار داشت: امکان اینکه در روزهای اخیر زلزله‌ داشته باشیم ضعیف است چرا که بر اساس پیش لرزه و پس لرزه‌های شب گذشته انرژی این گسل تخلیه شده است.

فضلی بیان داشت: خط کش زمین شناسی بلندتر از این است که بخواهیم طی چند روز آینده زلزله داشته باشیم اما ممکن است که ۴ ماه یا شاید یک سال دیگر این اتفاق رخ دهد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: گسل مشا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۹۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال وقوع دوباره سیل در آذربایجان شرقی

رئیس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی از تداوم بارندگی در استان تا آخر هفته جاری خبر داد و گفت: با توجه به شرایط فصلی، احتمال وقوع پدیده سیل وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، محمد امیدفر ظهر امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت سامانه بارشی در استان اظهار کرد: بیشترین بارش این سامانه روز جمعه چهاردهم اردیبهشت اتفاق افتاد و بیشترین بارش استان در شهرستان مرند با ۱۸.۹ میلی متر ثبت شد.

وی با اشاره به اینکه کمترین بارش روز جمعه از شهرهای جنوبی استان از جمله ملکان، مراغه و چاراویماق گزارش شده است، افزود: در شهر تبریز ۱۶.۶ میلی‌متر بارش داشتیم.

رئیس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان با اشاره به اینکه دمای هوای تبریز در زمان حاضر ۱۳ درجه سانتی‌گراد بالای صفر است، خاطرنشان کرد: تا پایان هفته تغییرات محسوس دمایی نخواهیم داشت.

به گزارش ایمنا، طی سه روز گذشته به دنبال بارش‌های شدید، شاهد وقوع سیل در بعضی نقاط استان از جمله شبستر و مرند بودیم.

کد خبر 750787

دیگر خبرها

  • پس‌لرزه‌های حصارکشی «لاله» در شورا
  • پیش‌بینی هوا طی روزهای آینده/ تداوم بارش‌ها در این استان‌ها
  • وقوع سیل در افغانستان ۱۴ کشته برجای گذاشت
  • هشدار برای تهرانی ها در ۴ روز آینده
  • رگبار باران و رعدوبرق در ۶ استان کشور طی امروز / بارش‌ها در کدام مناطق تشدید می‌شود؟
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده در بیش از ۱۵ استان کشور
  • تخلیه شمال فلسطین اشغالی از بیم واکنش حزب الله
  • احتمال وقوع دوباره سیل در آذربایجان شرقی
  • مدیر ورزشی بایرن مونیخ: ماندن توخل غیرممکن است