Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی نصیری شامگاه چهارشنبه در نخستین جلسه ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران کلانشهر تهران افزود: سامانه مدیریت منابع، سامانه مقابله با زلزله ، سامانه پشتیبانی و تصمیم گیری، سامانه مدیریت حوادث از جمله طراحی های هوشمند در حوزه سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدام شهرداری تهران در حوزه مقابله با کرونا بیان کرد: در بخش اقدام های ستاد مدیریت بحران کرونای شهر تهران، ۱۴ ایستگاه ثابت، چهار ایستگاه خودرویی، ۱۰ ایستگاه سیار، ۲۲ ایستگاه مترویی، ۲۲ ایستگاه اتوبوس زندگی و ایستگاه تاکسی در حوزه مقابله با کرونا مشغول به فعالیت هستند.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران گفت: برای ادامه روند خوب گذشته زیر نظر وزارت کشور، پیشنهاد مشخص ما تفویض جانشینی ستاد و پیشگیری هماهنگی و فرماندهی، عملیات پاسخ به بحران کلانشهر تهران به شهردار تهران است که این اقدام تحولی برای ایمن تر شدن پایتخت برای شهروندان است.

نصیری بیان کرد: سازمان پیشگیری مدیریت بحران به موجب احساس نیاز که در تهران شده بود آغاز به فعالیت کرد زیرا، شهرداری به موجب قانون خود درباره حوادثی مانند سیل و زلزله مسوولیت دارد و سال ها پیش مطالعاتی مشترک با نهاد علمی در ژاپن در زمینه مدیریت بحران انجام شد. 

وی ادامه داد: مدیریت بحران در ذات خود عنصر پیشگیری را دارد و این اولویت پیشگیری و پاسخ همواره مورد تاکید قرار گرفته است، طرح دوم جایکا (سال ۸۱-۸۳) قبل بحران ، حین بحران و بعد بحران را هدف قرار داد و برای آن ۱۵ مسوولیت و پروژه تعریف شد که اگر انجام می شد تا سال ۱۴۰۰ آسیب پذیری تا ۷۰ درصد کاهش پیدا می کرد.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران گفت: پروژه سوم جایکا تمرکز بر ارتقا سیستم واکنش اضطراری در ۷۲ ساعت پس از زلزله، پروژه چهارم بر اساس ظرفیت سازی در کاهش مخاطرات زلزله و مدیریت بحران، پروژه پنجم، ارتقا ظرفیت طرح های محلی و مدیریت کاهش ریسک مخاطرات در شهر  تهران با هدف نیل به تاب آوری پیش بینی شد.

نصیری افزود: شتابنگار لرزه ای، لرزه نگار حساس، باران سنج بر خط ، برف سنج بر خط، باد سنج بر خط ابزار پایش پرتوی، رصد تجهیزات ماهواره ای از جمله تجهیزات جمع آوری داده بحران در تهران است.

وی بیان کرد: آمارها درباره ریشتر و سال حادث شدن زلزله در پایتخت نشان می دهد زلزله برای پایتخت حادثه غیر پیش بینی شده نیست زیرا در تاریخ تهران ۱۴ زلزله بزرگ به وقوع پیوسته است و نباید چشممان را روی آن ببندیم.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران تاکید کرد: جی پی اس ها که حرکت پوسته زمین  را به میلی متر و فرونشست را نشان می دهد از سوی این سازمان نصب شد و باید تاکید کنم آمار فرو نشست از آنچه که در رسانه ها نشان داده می شود در تهران کمتر است. 

نصیری خاطرنشان کرد: جذب و آموزش بیش از ۱۸ هزار نفر از شهروندان در خانه های دوام و ایمنی از دیگر اقدام های مدیریت شهری در حوزه پیشگیری است و در حوزه آموزش و مشارکت های اجتماعی ، آموزش های اختصاصی برای مدیران مناطق پیش بینی شد و مجموعه سازی محتواهای آموزشی ، موشن گرافی، ویدیو کوتاه، تالیف ترجمه و انتشار ۵۰ عنوان کتاب نیز به سرانجام رسید.

وی بیان کرد: مدرسه آماده یکی دیگر از اقدام های سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران است که با استقبال چشمگیری از سوی آموزش و ‌پرورش مواجه شد و ما باید به جای آنکه به فکر سیراب کردن مدیران باشیم باید آن ها را تشنه کنیم، زیرا اگر تشنه شوند خود آن ها دنبال آب می گردند.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران اظهار کرد: تهیه طرح جامع پدافند غیرعامل شهرداری تهران پیشرفت ۹۰ درصدی دارد.

برچسب‌ها شهر تهران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مدیریت بحران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر تهران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مدیریت بحران شهر تهران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مدیریت بحران سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۸۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم

شهردار تهران گفت: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند، وام با بهره بانکی در نظر یگیریم.

به گزارش ایسنا،‌ علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متاسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

وی درباره میزان آمادگی‌ شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیب‌های زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانه‌های تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.

وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، پنج شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

براساس گزارش پایگاه خبری شهر، وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری در محل برگزاری نمایشگاه کتاب
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود